Evenementen Veldhoven EVENEMENTEN VELDHOVEN Feest Veldhoven FEEST VELDHOVEN Gemeente Veldhoven Veldhoven VELDHOVEN Horeca Veldhoven HORECA VELDHOVEN Kroegen Veldhoven KROEGEN VELDHOVEN Bars Veldhoven BARS VELDHOVEN Over ons | Veldhoven Viert Feest
Over ons
Veldhovenviertfeest.nl is de website waarop feesten, evenementen en horeca-activiteiten in de gemeente Veldhoven te vinden zijn. Door de diversiteit van dit aanbod informeren wij een brede doelgroep.

Roy van Heugten en Daan de Kort hebben in september 2013, Veldhoven Viert Feest opgericht. Door samen te werken met lokale bedrijven en partners staat er op de website een volledig overzicht van alle feesten, evenementen en horeca activiteiten in de gemeente Veldhoven. De bezoekers van Veldhoven Viert Feest zijn bij ons altijd op de hoogte!

Op de website kunnen evenementen organisaties en horecagelegenheden heel simpel en gratis hun evenement promoten. Veldhoven Viert Feest gebruikt sociale media en diverse promotiemiddelen om met de doelgroep in contact te komen en de website bekendheid te geven.

Heeft u vragen over de Veldhoven Viert Feest Formule of wilt u adverteren? Neem dan contact op met ons.
info@veldhovenviertfeest.nl
06 - 37195941

Veldhoven Viert Feest - Jingle


Veldhoven Viert Feest - Filmpje
Onze partners
logo
Cafe-Bar de Locht
logo
Cafe de Stier
logo
Theater de Schalm
logo
VVV Veldhoven
logo
Café Zaal Sint Joris