VRIJDAG
09.02
2018
Echt Veldhovenz Luidkeels
Location Meezingfestijn
Location Feesttent op de Plaatse
Time 20:00 - 23:59
Gratis
Garderobe aanw.
Foto's    Video
Echt Veldhovenz Luidkeels
Extra Informatie

Na een succesvol 1e & 2e editie zijn de voorbereidingen de 3e editie van Echt Veldhovenz Luidkeels inmiddels in volle gang. De solisten, koor en orkest hebben hun medewerking weer toegezegd en hebben inmiddels het repetitieschema in hun bezit.

Momenteel leggen we de laatste hand aan het repertoire met weer bekende meezingers uit hoofdzakelijk binnen- maar ook buitenland.

Afgelopen jaar was het met ruim 1000 bezoekers boven verwachting druk en gezien de vele positieve reacties verwachten we dat het dit jaar weer drukker gaat worden maar vol = vol. De capaciteit van de tent is aan een maximum gebonden i.v.m. de veiligheid.

Evenals voorgaande jaren zal op deze avond het “Rommelgats Baoske” worden bekend gemaakt. Afgelopen jaar was dat Ron Eliëns van het bekende tankstation en carwash aan de Kempenbaan Ook benieuwd wie hem gaat opvolgen ?

En als het Luidkeels programma is afgelopen hoeft u nog niet naar huis. De Verrekesblaos zorgt dat de stemming er goed in blijft tot in de late uurtjes.

Place to be: De grote tent op de Plaatse waar we 9 februari rond 20:00 uur samen het grootste koor van Veldhoven vormen.

Toegang is gratis en iedereen is natuurlijk van harte welkom!!

Gerard Coppens
Ad Vialle
Feesttent op de Plaatse
dorpstraat
5504 HA Veldhoven

Onze partners
logo Echt Veldhovenz Luidkeels
Cafe de Stier
logo Echt Veldhovenz Luidkeels
Theater de Schalm
logo Echt Veldhovenz Luidkeels
Tuincentrum Coppelmans
logo Echt Veldhovenz Luidkeels
Restaurant Route 66
logo Echt Veldhovenz Luidkeels
VVV Veldhoven